Mitä äitienpäivä 2022 -lahjaksi, jos ei ole varaa autolahjaan?

Autoilevassa perheessä olisi varmasti mukavaa juhlistaa äitienpäivä 2022 -iltaa muistamalla äitiä uudella autolla. Valitettavasti aika harvalla meistä on rahaa näin hulppeaan lahjaan, vaikka kuinka olisi halua ilahduttaa äitiä upealla autolla. Mikä siis neuvoksi – kuinka ilahduttaa äitiä mukavalla lahjalla pikkurahalla ja viettää ikimuistoinen äitienpäivä 2022?

Mistä parhaat äitienpäivä 2022 -lahjat

Löydät parhaat Äitienpäivä 2022 -lahjat pikkurahalla Partykingiltä. Kyseiseen verkkokauppaan on luotu jopa täysin oma Äitienpäivä 2022 -kategoria, johon kannattaa ehdottomasti tutustua, jos auto jää tänä vuonna haaveeksi, mutta haluat silti ilahduttaa äitiäsi mahdollisimman upealla lahjalla! Shoppailu on tässä verkkokaupassa helppoa ja voitkin unohtaa äitienpäivästressin saman tien!

Äitienpäivä 2022 -lahjatärppejä

Partykingiltä löytyy valtava määrä erilaisia hauskoja äitienpäivä 2022 -lahjaideoita, joista voimme tässä yhteydessä esitellä vain muutaman hauskan tärpin. Tärppien lisäksi kannattaa tutustua koko Partykingin Äitienpäivä 2022 -kategoriaan, jotta löydät juuri sinun äidillesi parhaiten sopivan lahjan.

Ensimmäisenä tärppinä haluamme esitellä hauskan ja näppärän puhallettavan kylpyammeen, jossa on kiva nauttia rentouttavasta vaahtokylvystä vaikkapa pitkän ajomatkan jälkeen. Tässä ammeessa pääsee rentoutumaan, vaikkei oikeaan poreammeeseen olisikaan ihan varaa. Ja mikä parasta, puhallettava kylpyamme ei vie turhaan tilaa kylpyhuoneessa silloin, kun se ei ole käytössä. Siitä voi nimittäin poistaa ilmat ja laittaa vaikkapa kaappiin odottamaan seuraavaa käyttöä. Puhallettava kylpyamme maksaa Partykingillä noin 50 euroa.

Toinen äitienpäivä 2022 -lahjatärppimme on oma kakkukuva, jonka voit suunnitella jostakin äidillesi tärkeästä kuvasta. Ehkäpä äitienpäivä 2022 -kakun päällä koreilee tänä vuonna kuva vaikkapa siitä upeasta autosta, jonka olisit halunnut äidillesi ostaa tai ehkäpä ilahdutat isoäitiä upealla otoksella hänen lapsenlapsistaan tai vaikkapa lapsenlasten tekemistä äitienpäiväkorteista. Kakkukuvan suunnittelu omasta valokuvasta tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja ja oikeastaan vain mielikuvistus on rajana oman kakkukuvan suunnittelussa. Oma kakkukuva valitsemastasi valokuvasta maksaa Partykingillä noin 15 euroa.

Runsaasti palelevalle äidille kannattaa harkita lahjaksi kaunista merenneitohuopaa. Huopa kulkee näppärästi mukana esimerkiksi matkailuautossa ja lämmittää kivasti reissussa. Huopaan on mukava kääriytyä myös äitienpäivän iltana näin äitienpäivä 2022 sujuu lämpimissä ja mukavissa merkeissä. Kaunis merenneitohuopa maksaa Partykingillä noin 25 euroa.

Ja vielä viimeinen tärppi. Autoista ja autoilusta sekä musiikista pitävä äiti ilahtuu varmasti upeista legendaarisen Volkswagenin mallisista kaiuttimista. Kannattaakin tutustua Volkswagen Bluetooth -kaiuttimiin, joita on saatavilla punaisena ja sinisenä vaihtoehtona. Volkswagen Bluetooth -kaiuttimet maksavat Partykingillä noin 50 euroa.