Romanttinen automatka suoraan sydämeen

Voiko autolla tehdä romanttisen matkan suoraan toisen ihmisen sydämeen? Historia ja menneet vuodet ovat osoittaneet, että kyllä voi. Mikä onkaan sinun suosikkiautosi romanttiselle autoretkelle yhdessä tyttö- tai poikaystävän kanssa? Onko se perinteinen Volvo, monien hankkima Mercedes-Benz vai luotettavuuden peruskuviksi sanotut Opel, Toyota tai Skoda? Tosiasiassa ajoneuvon merkillä ja mallilla ei ole väliä, silloin kun kaikki muut asiat ovat elämässä kohdallaan.

Elämäsi automatka aivan uutta – tämä on kuin tulevaisuutta

Makuuhuoneen tapetti ei aina ole vain kukkia, palloja ja viivoja, vaan se voi olla retki tulevaisuuteen. Suorastaan lumoavan tyylikäs Futuristisches Auto -tapetti on kaunis katseltava ja ihmeen lumoava makuuhuoneen tapetti, joka voi viedä sinut elämäsi automatkalle ennen kuin huomaatkaan.

Minkälainen mahtaakaan olla tulevaisuuden ajoneuvo? Onko tulevaisuudessa autoja ollenkaan? Pidä siis varasi, älä aikaile vaan hanki kyseistä tapettia kotiisi mukavasti netistä osoitteessa kotitapetti.fi Samalla kertaa voit hankkia kätevästi tapetit myös keittiöön, olohuoneeseen, lastenhuoneeseen, eteiseen, ullakolle – mihin tahansa kodin tiloihin.

Ennen kuin huomaatkaan – autossa on kaikki kohdallaan

Jos ei nyt kuitenkaan lähdetä tulevaisuuteen vaan kauppaan, kouluun, töihin, harrastuksiin ja tietenkin mummolaan. Auto kuin auto käy, kunhan se on hyvin ja säännöllisesti huollettu. Valot toimivat pimeällä, talvisin autossa on nasta- tai kitkarenkaat ja kesällä palveleekin tietenkin kesäauto. Kesäauto, joka voi olla mikä tahansa – sellainen, joka tuo entisajan takaisin. Maalaisromanttinen, kuten Saab 96 -malli, värikäs Volkswagen-kupla tai ehkäpä kuitenkin “rättäri”, joka myös “rättisitikkana” tunnetaan. Kysymyksessä on tietenkin Citroën 2CV, joka tunnetaan myös “hyötykuljin” -nimestään. Ajoneuvo, joka julkaistiin Pariisin automessuilla vuonna 1948.

Huomaamme siis, että ajoneuvoja on joka lähtöön ja jokaiseen makuun. Tärkeintä on, että auto on luotettava ja helppokäyttöinen ja saa se näyttää

upealtakin. Kiihtyy mukavasti ja maantiellä kiitäessään saa ihailevia katseita osakseen. Auto, jonka ei tarvitse olla täydellinen, vaan jota on mukava “rempata” hämyisässä autotallissa samalla Elvistä kuunnellen ja John Travoltaa katsoen? Vai mennäänkö nyt liikaa menneisyyteen – ajetaanko liian kauas? Jos kuitenkin palataan nyt nykyisyyteen, sähkö- ja vetyautobuumeihin takaisin ja odotetaan sitä aikaa, kun ajetaan kaikki yhdessä Futuristisches Auto -tapetin tyylisellä ajoneuvolla kotiin ja unien maailmaan.